Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Siemens extraKlasse WM14UR90NL Wasmachine

   Productomschrijving

   Siemens extraKlasse

   De WM14UR90NL is een wasmachine uit de exclusieve lijn van Siemens met duurzame, huishoudelijke apparatuur van de hoogste kwaliteit. De Siemens extraKlasse lijn is alleen verkrijgbaar bij geselecteerde en vakkundige retailers, zoals ons! Hierdoor kun je rekenen op persoonlijk en professioneel advies door ons geschoolde personeel, ook online via de chat of email. Wanneer je een extraKlasse apparaat koopt ben je direct aangesloten bij een door Siemens erkende servicepartner. Mocht je in de toekomst dus problemen hebben met je apparatuur, dan kun je terecht bij onze gecertificeerde reparateurs die gespecialiseerd zijn in de Siemens extraKlasse apparaten.

   De kwaliteit die je van Siemens dus gewend bent, plus een beetje extra! Met deze extraKlasse wasmachine ben je verzekerd van de beste prestaties.

   Elke minuut telt

   Omdat tijd kostbaar is, onderscheidt Siemens was- en droogapparatuur zich met technologische innovaties die wasgoed efficiënter en in minder tijd diep reinigen en nauwkeurig drogen. Wij hebben deze gebundeld in zogenaamde speedPacks, die in één oogopslag aangeven hoeveel mogelijkheden het apparaat biedt voor het verkorten van de programmaduur. De WM14UR90NL is voorzien van speedPack L. Dankzij de varioSpeed-optie versnelt u het wasprogramma of wast u in een recordtijd met super15' of super30'. Kies voor speedPack L voor wasmachines.

   Levenslange garantie

   Het aquaStop systeem werkt vergelijkbaar maar heeft een elektronisch afsluitventiel. Bovendien biedt een ingebouwde lekbak onderin de wasmachine hierbij extra bescherming in het geval van eventuele interne lekkage. Siemens levert bij wasmachines met aquaStop totaalbeveiliging levenslange garantie tegen gevolgschade van lekkage.

   Verwijder de 4 meest hardnekkige vlekken

   Geen extra wasmiddel nodig en u hoeft de was ook niet voor te behandelen: het anti-vlekkensysteem pakt de 4 meest hardnekkige vlekke aan. Boter of olie, bloed, gras en wijn. Door slim de temperatuur van het water, snelheid en duur aan te passen, worden de vlekken zorgvuldig verwijderd.

   iQdrive met 10 jaar garantie

   Normale wasmachinemotoren slijten door wrijving, waardoor ze het plotseling niet meer doen. Met iQdrive loopt u dat risico niet: dankzij het gebruik van magneten ontstaat er geen wrijving. Dat maakt de machine duurzaam, stil en efficiënt. Met 10 jaar garantie kunt u er helemaal gerust op zijn dat de iQdrive-motor een veilige keuze is

   Waspogramma's verkorten wanneer u maar wil

   De varioSpeed functie stelt u in de gelegenheid om wastijden tot 65% te verkorten, wanneer u maar wil. Hij kan in combinatie met de meeste andere wasprogramma‘s ingeschakeld worden, en werkt optimaal als de trommel niet helemaal vol is. Doordat varioSpeed zorgt dat de temperatuur waarop het wasmiddel werkzaam is sneller wordt bereikt, kunnen allerlei soorten textiel diep gereinigd worden. Terwijl het toch meer dan twee keer zo snel gaat!

   De perfecte schoonmaakhulp voor het interieur van de wasmachine

   Geniet onafgebroken van de beste wasresultaten en voorkom dat achtergebleven zeepresten en lichaamsvuil ervoor zorgen dat het interieur van de wasmachine onaangenaam gaat ruiken. Het trommelreinigingsprogramma doodt op hoge temperatuur alle bacteriën en geeft zelf precies aan wanneer en hoe vaak het uitgevoerd moet worden. U draait het met een lege trommel en hebt er alleen een wasmachinereinigingsproduct bij nodig.

   Bijvullen tot ver in het wasprogramma

   Deze functie zorgt er bij al onze wasmachines voor dat elk programma tussentijds gepauzeerd kan worden om wasgoed bij te vullen. Bent u een kledingstuk vergeten, voeg dit probleemloos toe, simpelweg door op de pauzeknop te drukken. Het waterniveau is tot ver in het wasprogramma nog laag genoeg om de deur veilig open en dicht te doen. Druk weer op start om het programma zonder tijdverlies te vervolgen.

   Overige voordelen

   De Siemens WM14UR90NL is een ExtraKlasse wasmachine, voorzien van energielabel C. De wasmachine beschikt over een vulcapaciteit van 1 tot 9 kg en centrifugeert op 1400 toeren. Alle beschikbare functies zijn duidelijk en intuïtief te selecteren op het extra grote led touchscreen: helemaal zonder knoppen, simpel en begrijpelijk. De standaard wasprogramma's zijn: Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/zijde en Wol handwas. Daarbij bevat de wasmachine ook nog de volgende speciale programma's: Trommel reinigen (met herinneringsfunctie), Blouses/Overhemden, Jeans/Donkere was, Outdoor, Centrifugeren/afpompen, Snel + mix, Extra spoelen en Extra snel 30/15 minuten. De wasmachine is verder voorzien van een AquaStop waterbeveiliging.

   Toon meer

   Specificaties

   EAN
   4242003885765
   Fabrieksgarantie
   2 jaar
   Merk
   Siemens
   Energieklasse
   C
   Model
   WM14UR90NL

   Toon meer

   Reviews

   0 from 5Based on 0 reviews
   Schrijf je eigen review

   Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

   Siemens extraKlasse WM14UR90NL Wasmachine
   € 729,-
   Siemens extraKlasse WM14UR90NL Wasmachine
   Direct beschikbaar
   Toevoegen aan winkelwagen

   Recent bekeken