Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Betaalmethoden

   Betaalmethoden in de webshop

   Pay.nl is een payment-service-provider die voor ons de online betalingen afhandelt. Via Pay.nl bieden wij de volgende betaalmethoden aan:

   • iDEAL: dit is de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. Je kiest in de kassa voor iDEAL en wordt na het bevestigen van de bestelling naar de beveiligde bankomgeving geleidt. Je kan dus snel en veilig betalen via je eigen bank. iDeal is mogelijk bij de volgende banken: ABN Amro, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Moneyou, Rabobank, RegioBank, Revolut, SNS, Svenska Handelsbanken, Triodos Bank, Van Lanschot. Als je voor deze betaalmethode kiest ontvangen we direct je betaling en gaan we direct met je bestelling aan de slag.
   • Bancontact (België): Jouw product wordt na betaling, direct verzonden.
   • Creditcard: in onze webshop is het mogelijk om te betalen met creditcards van Visa en MasterCard. Zodra je creditcardgegevens gecontroleerd zijn, wordt je bestelling (indien voorradig) die dag nog verzonden. Jouw creditcard wordt na levering belast.
   • Apple Pay: Betaal direct vanuit je eigen Apple Wallet. Na controle van jouw betaling door Apple en Pay.nl wordt je bestelling (indien voorradig) direct verstuurd.  
   • SOFORT e-commerce (Duitsland): Jouw product wordt na betaling, direct verzonden.
   • Giropay (Duitsland): Jouw product wordt na betaling, direct verzonden.
   • in3 Gespreid betalen (vanaf €500,-): Betaal in 3 termijnen (en zonder BKR registratie) het volledige bedrag. Iedere 30 dagen ontvang je een nieuwe factuur met het te betalen termijn. Voor deze betaalmethode berekenen wij de transactiekosten één op één aan jou door.
   • VVV Cadeaukaart*: Net als in onze winkel accepteren wij online uw VVV Cadeaukaart.

   *Informatie met betrekking tot de richtlijnen tegen witwassen (AMLD5)
   Met ingang van 1 juli 2020 is de Europese richtlijn tegen witwassen (AMLD5) in werking getreden. Deze wetgeving vereist dat er bij een besteding van meer dan 50 euro aan elektronische geld (EGI) zoals VVV Cadeaukaarten, een Know Your Customer (KYC) procedure wordt uitgevoerd. Deze controle op persoonsgegevens en financiële achtergrond is bij ons niet uitvoerbaar waardoor het niet mogelijk is om met meer dan 50 euro aan VVV bonnen in één transactie online te betalen. 

   Betaalmethoden in de winkel

   In al onze winkels is het mogelijk om op de volgende manieren te betalen:

   • Pin: de limiet bij pinnen is in de meeste gevallen €2500,-. Neem bij twijfel contact op met je bank.
   • Contant: je kunt contant betalen in onze winkels. Voor de veiligheid van onze medewerkers willen we het contante geld in onze winkels zo laag mogelijk houden. Daarom verzoeken we je om zoveel mogelijk gebruik te maken van Pin.
   • Cadeaubon: in al onze winkels accepteren we de en de VVV Cadeaukaart als betaalmiddel.
   • VVV Cadeaukaart*: Net als in onze webshop accepteren wij in de winkel ook uw VVV Cadeaukaart.
   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »