Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Disclaimer

   Voor vragen over deze webshop kunt u contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] of 0345 - 681234. Wij staan u graag te woord.

   Aansprakelijkheid
   De inhoud van deze webshop is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld, toch kan het voorkomen dat er bepaalde informatie onjuist of incompleet is. Wakkermans is niet aansprakelijk voor kennelijke (type)fouten op deze of andere door Wakkermans beheerde websites. Mogelijke type-, druk- en zetfouten zullen dan ook zo spoedig mogelijk worden aangepast. Wakkermans behoudt tevens het recht om op elk moment de inhoud aan te passen en/of onderdelen te verwijderen zonder u hiervan op de hoogte te brengen. 

   Voor prijzen en informatie van producten geldt een voorbehoud van type- of programmeerfouten. Voor deze fouten kan geen overeenkomst worden geclaimd.

   Auteursrecht
   Niets uit de teksten of grafische elementen mag openbaar worden gemaakt of verveelvoudigd, verspreid of aan derden verstrekt, behoudens de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Wakkermans. Eventuele toestemming kan verkregen worden via bovenstaande contactgegevens.

   Deze disclaimer kan ten alle tijden en zonder notificatie worden gewijzigd.

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »