Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Princess 343540 Infrarood Kachel

   €159,- Informeer naar de winkelvoorraad
   * Energiezuinig met slechts 540 W
   * Eenvoudige en gemakkelijke bediening via spraakbesturing of smartphone met de HomeWizard Climate App
   * Krachtig koolstof kristal verwarmingselement
   * Timerfunctie met een bereik van 24 uur
   * Aan de muur te bevestige... Toon meer

   Productomschrijving

   Op zoek naar een energiezuinige verwarming die een specifieke ruimte in huis verwarmt? Met slechts 540 W is de Princess 343540 Smart Infrared Panel Heater precies wat je nodig hebt. Bedien de verwarming via een app of via spraakbesturing, stel tijdschema's in en geniet van de warmte zonder het hele huis te hoeven verwarmen.

   Hoe werkt infraroodverwarming? Als je de gewone verwarming gebruikt om de kamer te verwarmen, voelt de lucht vaak droog, waardoor je je suf kan gaan voelen. Dit kun je voorkomen door regelmatig te ventileren en frisse lucht binnen te laten. Deze cyclus van warme en koude lucht in je kamer laten is een verspilling van energie zijn, omdat verwarmde lucht gemakkelijk verdwijnt in een geventileerde ruimte. Infraroodkachel gaan niet uit van het verwarmen van de lucht om je heen, in plaats daarvan zijn ze vergelijkbaar met hoe de zon de aarde verwarmt. Infrarood verwarmt alleen het oppervlak binnen het directe bereik van de kachel. Infraroodverwarming verbruikt minder energie omdat ze niet de hele ruimte hoeven te verwarmen, maar alleen de mensen en oppervlakken die zich erin bevinden. Dit betekent dat de lucht koel en fris blijft, zodat u zich kunt blijven concentreren op uw werk of hobby's.

   Bediening via app en stem Als je vanuit huis werkt, wil je niet het hele huis verwarmen. Daarom is de infrarood-paneelverwarming een perfecte oplossing. Eenvoudig en gemakkelijk te bedienen via spraakbesturing of je smartphone of handmatig. Dankzij de gratis Homewizard Climate app kun je zelf schema's instellen, zodat je altijd in een lekker verwarmde ruimte komt. Stel bijvoorbeeld een programma in voor gezinsleden of voor verschillende kamers in uw huis en stel uw paneelverwarming in om zichzelf aan en uit te zetten, passend bij uw dagelijkse routines.

   Laag energieverbruik en eenvoudig te installeren Niet genoeg ruimte om een paneelverwarmer in de kamer te plaatsen? Geen probleem, u kunt de kachel eenvoudig aan de muur bevestigen met behulp van de muurbevestigingen. Maar als u de paneelverwarmer in verschillende kamers wilt gebruiken, bevestigt u gewoon de voetjes om de verwarmer gemakkelijk door het huis te verplaatsen. De paneelverwarmer heeft een verwarmingselement van koolstofkristal. De kwaliteit van het koolstofkristal is zeer stabiel en heeft nauwkeurige verwarmingstemperaturen en vermogensinstellingen. Het koolstofkristal heeft een zeer gelijkmatige warmteverdeling over het product, waardoor er met dezelfde grootte minder koolstofkristal nodig is en dus minder energie verbruikt wordt.

   Wat zit er in de doos? Slimme infrarood paneelverwarmer, voetjes, muurbeugel & gebruiksaanwijzing.

   Toon meer

   Specificaties

   EAN
   8713016111067
   Kleur
   Wit
   Hoogte
   59.5000 CENTIMETER
   Breedte
   89.5000 CENTIMETER
   Diepte
   1.8000 CENTIMETER
   Merk
   Princess
   Model
   343540

   Toon meer

   Reviews

   0 from 5Based on 0 reviews
   Schrijf je eigen review

   Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

   Princess 343540 Infrarood Kachel
   € 159,-
   Princess 343540 Infrarood Kachel
   Informeer naar de winkelvoorraad
   Toevoegen aan winkelwagen

   Recent bekeken