Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Philips Hue White Starterkit 2x E27 + Bridge

   Productomschrijving

   De Philips hue white-starterskit biedt gemoedsrust omdat je overal jouw verlichting kunt bedienen. Het draait allemaal om eenvoud en gemoedsrust op intelligente en nuttige manieren.

   Bedien jouw lichten overal Je kunt jouw verlichting op afstand bedienen waar je ook bent. Controleer of je bent vergeten jouw lampen uit te schakelen voordat je thuis wegging, en schakel ze alvast in als je laat moet werken. Met geofencing-technologie kun je jouw lampen al inschakelen voordat je thuiskomt en automatisch laten uitschakelen wanneer je weggaat. Het draait er allemaal om jouw leven makkelijker te maken en je op een slimme en handige manier gemoedsrust te geven.

   Gegarandeerd soepel draadloos dimmen Ervaar gegarandeerd soepel dimmen met Philips hue. Niet te licht, niet te donker maar precies goed. Geen snoeren, een elektricien of installatie vereist.

   Lichtschema's instellen voor eenvoudige domotica Met de schemafunctie van de Philips hue-app kan Philips hue het laten lijken alsof je thuis bent als je niet thuis bent. Stel de lampen in om in te schakelen op een vooraf ingestelde tijd, zodat de lichten aan zijn wanneer je thuiskomt. Je kunt zelfs in kamers het licht op verschillende tijden laten inschakelen. En natuurlijk kun je het licht 's avonds geleidelijk laten uitschakelen, zodat je zich geen zorgen hoeft te maken dat er nog lampen aan zijn.

   Jouw verlichting bedienen, op jouw manier Verbind jouw Philips Hue-lampen met de bridge en ontdek de eindeloze mogelijkheden. Bedien jouw lampen vanaf jouw smartphone of tablet via de Philips Hue-app of voeg schakelaars toe aan jouw systeem om jouw lampen in te schakelen. Je kunt timers, meldingen, wekkers en nog veel meer instellen voor de volledige Philips Hue-ervaring.

   Verbind tot wel 50 Philips hue-lampen Je kunt tot 50 lampen en 10 accessoires verbinden met de Philips Hue bridge (meegeleverd). Begin gewoon met een van de beschikbare starterkits en voeg naar wens Philips Hue-producten toe. Vervolgens kun je jouw verlichting met een vingerveeg bedienen via de intuïtieve Philips Hue-app voor smart devices met iOS of Android. Philips Hue is gebaseerd op ZigBee, een energiezuinige, veilige en betrouwbare technologie waarmee je de lampen kunt bedienen. Er worden voortdurend nieuwe functies en verbeteringen toegevoegd aan het systeem. Zowel software- als firmware-updates worden draadloos en naadloos uitgevoerd, rechtstreeks op jouw Philips Hue-product.

   Compatibel met Apple HomeKit-technologie De Philips Hue White-starterkit is compatibel met Apple HomeKit-technologie. Vraag Siri om de lampen in te schakelen of te dimmen, of kies voor een vooringestelde instelling zonder een knop aan te raken. Met apps van derden kun je jouw lampen zelfs koppelen met andere Apple HomeKit-apparaten.

   Toon meer

   Specificaties

   EAN
   8718696449554, 8718696449615

   Toon meer

   Reviews

   0 from 5Based on 0 reviews
   Schrijf je eigen review

   Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

   Philips Hue White Starterkit 2x E27 + Bridge
   € 64,99
   Philips Hue White Starterkit 2x E27 + Bridge
   Toevoegen aan winkelwagen

   Recent bekeken

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking