Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Philips 6LR61P4FV-10 Power alkaline batterij 9v (4 stuks)

   Merk: Philips

   Productomschrijving

   Voor al uw apparaten met een hoog energieverbruik Uw elektronische producten zoals elektronisch speelgoed en draagbare audiospelers verbruiken meer energie dan ooit. Geniet er langer van met Power Alkaline Philips-batterijen.

   Voor al uw apparaten met een hoog energieverbruik

   • 9 V
   • Alkaline

   De alkalinetechnologie is ideaal voor apparaten met een hoog energieverbruik De alkalinetechnologie garandeert energie voor apparaten met een hoog energieverbruik.

   Alkalinebatterijen van Philips bevatten 0% cadmium, kwik en lood Deze Philips-batterijen zijn gegarandeerd vrij van schadelijke zware metalen zoals cadmium, kwik en lood.

   Gemakkelijk te begrijpen, taalvrije gebruikersinstructies Universele symbolen op de verpakking verklaren hoe en waar de batterij kan of moet worden gebruikt.

   Alkalinebatterijen zijn 6 x beter dan de gemiddelde zink-koolstofbatterij Alkalinebatterijen zijn zes keer beter dan de gemiddelde zink-koolstofbatterijen.

   Een compleet assortiment batterijen voor elke behoefte Philips biedt een complete reeks van de meestgebruikte batterijen (AA, AAA, C, D, 9 V) in verschillende verpakkingsvariaties om aan uw behoeften te voldoen.

   De batterij blijft maximaal 5 jaar goed voor gebruik Wanneer batterijen niet worden gebruikt, verliezen ze energie. Wij garanderen dat de batterij minstens 80% van zijn oorspronkelijke energie behoudt tijdens de opgegeven houdbaarheidsduur.

   Toon meer

   Specificaties

   EAN
   8712581712044
   Fabrieksgarantie
   2 jaar
   Merk
   Philips
   Model
   6LR61P4FV/10

   Toon meer

   Reviews

   0 from 5Based on 0 reviews
   Schrijf je eigen review

   Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

   Philips 6LR61P4FV-10 Power alkaline batterij 9v (4 stuks)
   € 8,95
   Philips 6LR61P4FV-10 Power alkaline batterij 9v (4 stuks)
   Toevoegen aan winkelwagen

   Recent bekeken

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking