Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   LG F4WV208S3 Wasmachine

   Productomschrijving

   Met de LG F4WV208S3 wasmachine is met elke wasbeurt uw spijkerbroek, t-shirt of beddengoed in goede handen. met de AI DD functie detecteerd de wasmachine niet alleen het gewicht van uw hoeveelheid was om hier de water hoeveelheid op af te stemmen, maar voelt ook de zachtheid van de stof en kiest hiervoor de optimale bewegingen van de trommel. ook de Steam-technologie verwijderd 99,9% van de meest voorkomende allergenen als huisstofmijt en pollen. Met een 8 kilo ruime trommel is deze wasmachine voor dagelijks gebruik en alle soorten wastypen. Bent u een kleding stuk vergeten geen probleem! voeg deze tussentijds toe door de "Item toevoegen" knop op de wasmachine.

   Direct Drive: Zuinig, duurzaam en betrouwbaar De Direct Drive motor is het hart van de LG wasmachine. Met deze koolborstelloze motor, direct aan de wastrommel gemonteerd, onstaat er vrijwel geen onnodige frictie meer dat zorgt voor onnodig lawaai, energieverbruik, of slijtage van de motor onderdelen. Met 10 jaar garantie op de Direct Drive, ben je verzekerd van een lange levensduur.

   Altijd Zuinig! LG snapt het belang van een efficiënt stroomverbruik. Dankzij de Direct Drive motor is de LG wasmachine altijd zuinig in gebruik en bespaar je dus bij elke wasbeurt op onnodig energieverbruik en kosten. Goed voor het milleu én goed voor je portemonnee!

   6 Motion voor een optimaal wasresultaat Doordat de Direct Drive motor direct op de trommel gemonteerd is, kan de LG wasmachine met de 6 Motion technologie 6 unieke wasbewegingen maken. Door deze bewegingen te combineren in een wasprogramma, bijvoorbeeld voor: een super stille was, delicaat wasgoed of extra grondige reiniging, krijgt elk type wasgoed de optimale behandeling.

   Smart-functionaliteit met NFC Met de Tag On functionaliteit is het mogelijk om nieuwe wasprogramma's te downloaden, bijvoorbeeld voor: babykleding, sportkleding, jeans. Ook is het mogelijk om eventuele problemen snel vast stellen met Smart diagnosis. Houd simpelweg je smartphone bij het Tag On symbool om deze eenvoudig te verbinden met de wasmachine.

   Toon meer

   Specificaties

   EAN
   8806091101860

   Toon meer

   Reviews

   0 from 5Based on 0 reviews
   Schrijf je eigen review

   Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

   LG F4WV208S3 Wasmachine
   € 449,-
   LG F4WV208S3 Wasmachine
   Informeer naar de winkelvoorraad
   Toevoegen aan winkelwagen

   Recent bekeken