Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Dyson V8 Motorhead Steelstofzuiger

   Productomschrijving

   Dyson V8 snoerloze stofzuigers reinigen niet alleen vloeren. Ze kunnen snel worden omgezet van steelstofzuiger naar kruimelzuiger voor het reinigen van hoge en lage plekken en alles daartussenin. Altijd bij de hand. Gewoon eruit nemen en reinigen, op elk gewenst moment.

   Hulpstukken en accessoires

   Deze hulpstukken zijn zo ontworpen dat ze de prestaties van de Dyson V8-stofzuigers optimaliseren. Elk hulpstuk heeft een specifieke functie - het verwijderen van vuil, waar het zich ook ophoopt. Inclusief 2 extra accessoires: het combinatie-accessoire en de kierenzuiger.

   Direct aangedreven vloerzuigmond

   Voor gebruik op alle vloertypen. Bij gebruik van de geavanceerde tapijtreinigingsfuncties reinigt hij diep zodat je stof, haar van huisdieren en zelfs hardnekkig vuil kunt verwijderen.

   Aan te passen voor reiniging hoog boven jouw hoofd

   Licht en met de juiste balans om van vloer tot plafond schoon te maken. Bereikt gemakkelijk hoge en lage plekken en alles daartussenin. Kan worden omgezet in een kruimelzuiger. Reinigt meer dan vloeren – trappen, bureaus en bekleding.

   Hygiënisch te legen

   Met het nieuwe mechanisme voor het legen van het stofreservoir worden stof en grover vuil in één handeling verwijderd. Je hoeft het vuil niet aan te raken.

   Handig oplaadstation

   Het apparaat wordt opgeborgen en opgeladen op het oplaadstation, waar ook accessoires kunnen worden opgeborgen. Als het apparaat wordt opgeladen en opgeborgen op het oplaadstation, is het altijd klaar voor gebruik.

   Max modus

   Schuifschakelaar om het vermogen te selecteren. Levert tot 7 minuten extra hoge zuigkracht voor lastige taken.

   Tot 40 minuten hoge zuigkracht

   De Dyson V8 snoerloze stofzuiger wordt aangedreven door een nieuwe nikkel-kobalt-aluminium-accu die tot wel 40 minuten constante zuigkracht levert. (tot 25 minuten bij gebruik van gemotoriseerde vloerzuigmond.)

   Filtratie in de hele machine

   Een efficiënt na-motorfilter vangt allergenen en bacteriën op van slechts 0,3 micrometer grootte. Daarbij is het hele systeem afgedicht zodat de lucht die het apparaat verlaat, schoner is dan de lucht die je inademt.

   Toon meer

   Specificaties

   EAN
   5025155040812
   Fabrieksgarantie
   2 jaar
   Merk
   Dyson
   Model
   V8motorhead

   Toon meer

   Reviews

   0 from 5Based on 0 reviews
   Schrijf je eigen review

   Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

   Dyson V8 Motorhead Steelstofzuiger
   € 349,-
   Dyson V8 Motorhead Steelstofzuiger
   Toevoegen aan winkelwagen

   Recent bekeken

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking